Iedereen werkt wel eens alleen

Mensen die alleen werken staan er bij calamiteiten óók alleen voor. U neemt uiteraard geen risico’s als het gaat over de veiligheid van uw medewerkers. Met X-Guard kunt u veilig alleenwerken!

Android telefoon met Flic en headset alarmknop

In een noodsituatie kan een paniekalarm eenvoudig geactiveerd worden door het indrukken van een externe alarmknop of door het gebruik van de rode knop op het scherm.

  • Verificatie door een alarmcentrale
  • Politie wordt ter plekke gestuurd

Voor situaties waarin u niet in staat bent zelf een alarm te activeren bieden wij een hoog risico modus. Het toestel wordt bijvoorbeeld weggegooid,  kapot gemaakt of u bent bewusteloos.

  • Uw toestel wordt weggegooid
  • Uw toestel wordt kapot gemaakt
  • U bewusteloos raakt
Android Guard+ Hoog Risico

Voor een juiste en adequate inzet is de locatiebepaling van de persoon in nood essentieel. Binnen werkt GPS niet. Echter kunnen wij de binnenlocatie precies bepalen door middel van IPS.

De Alarm Manager biedt, onder meer, een overzichtelijk beheer waarmee locatie- en tijdgebonden opvolging kan worden ingesteld.

Veilig alleen werken

X-Guard biedt met de alleenwerken apps in het alleenwerker concept een zeer hoogwaardige persoonsbeveiliging. Het is bijzonder geschikt voor mensen met risicovolle beroepen en solistische taken. Door een simpele druk op de alarmknop geeft de drager een alarmsignaal af. Daarmee is hij exact te traceren zodat hulpdiensten snel ter plaatse zijn. Of de werkzaamheden nu buiten of binnen plaatsvinden, met onze app op zak bent u nooit meer écht alleen.

We volgen ontwikkelingen nauwgezet en vergelijken producten en bevindingen voortdurend met elkaar. Zo kunnen we u steeds van de meest betrouwbare en geavanceerde producten voorzien.

Partners

X-Guard werkt samen met onder andere Samsung, KPN en ENAI voor betrouwbare producten en beveiliging voor alleenwerkers.